Birkerød Indre Mission · Gospel-kids Birkerød

 

Gospel-kids er et gospelkor for børn i 1. - 5. klasse. Centralt i vores fællesskab er sang, dans, musik, venskab og Gud.

 

Vi øver tirsdage kl. 15.45-16.45 i ’Ansgar’ på Dambakken 8 i Birkerød. Indimellem laver vi en lille koncert for vores forældre mv.

Gospel-kids Birkerød ledes af vores dygtige korleder Louise Tuxen.

Louise er 24 år, elsker gospel og er selv gospelsanger. Derudover studerer hun på Complete Vocal Institute i København.

Det koster 300 kroner for en sæson at være med i Gospel-kids. Beløbet overføres til reg. Nr. 1551 kontonr. 6572278 eller mobilepay 47922. Husk at anføre dit barns navn.

Gospel-kids er et dansk koncept, som har som vision at give børn mulighed for at udtrykke glæde gennem bevægelse og sang, glæde for Gud, for hans gaver og for hinanden. I Birkerød drives Gospel-kids af en styregruppe under Indre Missions lokalafdeling i byen.

Der er ca. 25 grupper tilknyttet Gospel-kids. Ud over lokale grupper inviteres til Gospel-kids Festival tre steder i Danmark. Den nærmeste festival afholdes i København i januar. Der er mulighed for at følges ad fra Birkerød til Gospel-kids Festival og være med i et stort kor med et dygtigt liveband. Der kommer nærmere information i løbet af efteråret.

Yderligere information fås ved kontaktperson for Gospel-kids Birkerød på gospelkidsbirkeroed(at)gmail.com eller ringe til Daniel Kjær tlf. 20 65 73 89.

 

Se mere på Facebook: Gospel-kids Birkerød.

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Et bæredygtigt køb der støtter en god sag

26.09.2021

Et bæredygtigt køb der støtter en god sag

Gør et godt køb i en af vores mange genbrugsbutikker. Find den nærmeste butik her. læs mere

Find IMs lokale arbejde

25.09.2021

Find IMs lokale arbejde

Indre Mission har fællesskaber over det meste af landet med aktiviteter for forskellige aldre. Find et fællesskab nær dig. læs mere

En daglig hilsen til eftertanke

01.06.2021

En daglig hilsen til eftertanke

Hent appen ”Ord til eftertanke”, og få en ny andagt hver dag på skrift eller i lyd. læs mere

Next
    • Birkerød IM
    • Birkerød Missionshus
    • Dambakken 8
    • 3460 Birkerød